Behandelingen > gelaatsverjongende behandelingen

JUKBEENDEREN

jukbeenderen

U heeft vast al gemerkt dat, naarmate de jaren verstrijken, uw huid aan stevigheid verliest. Ook die jeugdige appelwangen, die u vroeger zo vanzelfsprekend vond, verdwijnen stilaan. De oorzaak hiervan is het verdwijnen van onderhuids vetweefsel rond de jukbeenderen. Uw wangen vallen stilaan in, en in plaats van een mooie volle wang, merkt u dat u met een 'teveel’ aan huid zit aan uw kaaklijn.

In tegenstelling tot wat velen denken, biedt een facelift hier niet de oplossing die u zoekt. Een facelift trekt de huid strak:dit is een tijdelijke oplossing voor het verlies aan stevigheid van uw huid, maar u heeft na een facelift nog altijd 'lege’ wangen.

Dr. Joachim Van Gucht kan de contouren van uw jukbeenderen en wangen herstellen door middel van een behandeling met fillers.

Wat houdt gelaatsverjonging met fillers in?

Waarom zou u die storende rimpels aanvaarden als dat niet hoeft? In onze praktijk werken wij met fillers op basis van hyaluronzuur.

Onze fillers zijn een onderdeel van een assortiment gels met een gladde consistentie op basis van hyaluronzuur (HA) — een natuurlijk bestanddeel van de huid dat hydratatie en volume geeft. Joachim brengt de injecteerbare gel voorzichtig aan onder uw huid, waardoor het volume van uw huid onmiddellijk wordt aangevuld, rimpels en plooien vervagen en de lippen worden geaccentueerd. Het is een gel met een gladde consistentie die gemakkelijk in de huid vloeit, en een glad, natuurlijk uitziend resultaat geeft, dat ook natuurlijk aanvoelt. De meeste andere fillers met hyaluronzuur op de markt hebben een korrelige consistentie: ze voelen aan zoals een scrubproduct.

Het door ons aangeboden filler-assortiment is uniek, omdat het 0,3% lidocaïne bevat tegen de pijn. Dat maakt de injectieprocedure veel comfortabeler.

Welke zones kan u nog behandelen met fillers?

  • Neuslippenplooi
  • Volume lippen
  • Lipcontour en rokerslijntjes
  • Mondhoeken

Welk resultaat mag u verwachten?

Het volume van uw huid wordt aangevuld, en rimpels en plooien vervagen. Fillers bezorgen u een glad, natuurlijk uitziend resultaat, dat ook natuurlijk aanvoelt.

KLIK HIER OM ONS TE CONTACTEREN OF BEL NAAR
+32 (0)3 488 00 90 VOOR EEN VRIJBLIJVENDE CONSULTATIE

fotogalerij

Klik hier

VOORLICHTINGSDAGEN

Schrijf u in voor
deelname aan onze
PATIËNTEN-
VOORLICHTINGSDAGEN
KLIK HIER

BMI calculator

BMI:

 

Kliniek Van Gucht
Tallaart 42
2500 Koningshooikt (Lier)
+32 (0)3 488 00 90
info@van-gucht.eu